Please enlarge your browser window

Your web browser is not supported, please update to a newer version or other web browser.

SumGent
'Hof ter Dampoort',
Dendermondsesteenweg 50,
B-9000 Ghent


t: +32 9 225 54 88

SumBrussels
90, boulevard de Waterloo
B-1000 Brussels

t: +32 2 512 70 11
f: +32 2 512 31 90

 < >

Grootschalige Woonsurvey van start10/10/2012

 

 
NL

Begin september is de grootschalige Woonsurvey van start gegaan. Dit onderzoek, in opdracht van Vlaams minister van Wonen Freya Van den Bossche, kadert binnen het Steunpunt Wonen en heeft als doel de woonsituatie, woontevredenheid en woonkwaliteit van de Vlaming in beeld te brengen. Om hierover een uitspraak te doen zullen 10.000 gezinnen bevraagd worden door middel van een survey, vervolgens wordt de woningkwaliteit nagegaan met behulp van een inwendige- en uitwendige woningopname.


Binnen de voorbereiding van dit project stond SumResearch in voor de ontwikkeling van het meetinstrument voor deze inwendige- en uitwendige woningopname. In nauwe samenwerking met Wonen Vlaanderen werd een instrument ontwikkeld dat makkelijk hanteerbaar is en tegelijk rekening houdt met de eisen van de Vlaamse Overheid omtrent woningkwaliteit.

 


Voor de Woonsurvey zelf staat SumResearch (i.s.m. Ipsos & HIVA KULeuven) in voor de opleiding van alle enquêteurs met betrekking tot de inwendige- en uitwendige woningopname. Gedurende de volledige duur van het onderzoek zal SumResearch mee ondersteuning bieden in de opvolging van het veldwerk.

 

Voor meer info, klik hierwww.sum.be
 
© Sum • disclaimerWebsite by 9000 Studios