Please enlarge your browser window

Your web browser is not supported, please update to a newer version or other web browser.

SumGent
'Hof ter Dampoort',
Dendermondsesteenweg 50,
B-9000 Ghent


t: +32 9 225 54 88

SumBrussels
90, boulevard de Waterloo
B-1000 Brussels

t: +32 2 512 70 11
f: +32 2 512 31 90

 < >

Sum gelauwerd voor verschillende projecten in het centrum van Brussel04/09/2012

 

 
NL FR

Op woensdag 30 augustus ontving Sum de Accolade Prize voor haar werk en visie ten voordele van een voor bewoners en bezoekers aangenaam stadscentrum in Brussel. Verschillende studies en projecten van Sum hebben hier sinds 1996 toe bijgedragen: een mobiliteitsplan, ontwikkeling van een groene as onder de noord-zuidverbinding, aanleg van de publieke ruimte aan bijvoorbeeld Recyclart, de uitbreiding op de Brigittinenkapel, wijkcontracten,... Een omvattende en duurzame visie op de publieke ruimte loopt als een rode draad doorheen elk project. Op die manier wordt elk project tot in het kleinste detail uitgewerkt ten voordele van een voor alle gebruikers kwalitatieve publieke ruimte. In het project voor de heraanleg van de centrale lanen besteedde Sum bijzondere aandacht aan de integratie van de ondergrondse publieke ruimtes (metrostations, lege ruimtes,...) zodat zij een even kwalitatieve invulling krijgen als de bovengrondse publieke ruimte.
Hoewel het uiteraard steeds plezier doet om in de prijzen te vallen, hoopt Sum samen met vele Brusselaars dat de geformuleerde visies spoedig kunnen worden omgezet in een concreet project.

* Deze prijs, verleend door CD&V, bekroont projecten voor de verbetering van de leefkwaliteit in verschillende Belgische steden.

 


www.sum.be
 
© Sum • disclaimerWebsite by 9000 Studios